Frågor & svar

- Vem kan bli medlem?
Vem som helst är välkommen in i föreningen. Det kan vara bra att vara intresserad av alternativa behandlingsmetoder, livsåskådningsfrågor och annorlunda tankesätt. Givetvis är inte heller det ett måste.
Åldersgrupp ca: 15-100 :)

- Hur blir jag medlem?
Ett medlemskap i Föreningen Livsrummet kostar 150 kr/år. Enklast att bli medlem är att sätta in pengarna på postgiro: 81977-1. Kom ihåg att tydligt skriva namn, adress, telefon och eventuellt e-post på inbetalningskortet. Vi skickar sedan medlemskortet till dig med posten.

- Hur får jag tag på programmet?
Då du betalat medlemsavgiften skickar vi ett program hem till dig (tillsammans med medlemskortet). Du hittar också program vid våra föredrag och det går att ladda ner på pdf-fil från hemsidan.

- Var håller ni till?
Sedan många år hyr vi in oss i PRO:s lokaler på Kanalgatan, mitt emot OKQ8. Oftast träffas vi i danssalen en trappa upp eller caféet på nedre plan – om inte något annat anges i programmet!

- Vilka ämnen tar ni upp?
Vi arrangerar föredrag, kurser, demonstrationer samt café- och behandlingskvällar. Ämnesområdet är så brett så att det sträcker sig från psykologi till healing, från drömtydning till tarot och från kinesernas specialiteter till de amerikanska indianernas dito.