Annonser

Åsa Bergström, terapeut

Jag heter Åsa Bergström och är certifierad pedagog och diplomerad terapeut och healer i flera olika metoder; BodyTalk, The Yuen Method, Reference Point Therapy, Now Healing, Omedelbar Transformation samt kurser och aktiveringar med Michelle Phillips och Angela Johnsson med GSC. Jag har mer än 9 års yrkeserfarenhet som terapeut.

Finns för behandling via telefon och Skype (eller i lokal i Stockholm vid förfrågan).

Tel: 070-302 48 69
E-post: info@asabergstrom.com
Hemsida: www.asabergstrom.com
Erbjuder: En unik behandling där jag kombinerar flera olika metoder vägledda av min intuition/medialitet samt ditt och mitt infinita jag för att lösa upp ditt problemsymptom. Metoden löser automatiskt upp blockeringar på bl a fysisk, mental, emotionell, psykologisk, medial (bl.a. lägre frekvenser), andlig, själslig, kollektiv och kvantfysisk nivå samt i det morfiska fältet. Metoden löser upp blockeringar, trauman och karman i olika tidsperioder i ditt nuvarande liv och tidigare liv. En nyhet från februari 2016 är att metoden även balanserar och löser upp trauman och blockeringar i dina chakran (7 eller fler) och dig i olika dimensioner (3D, 4D, 5D, 6D, 7D osv). Från och med mars 2016 leder denna metod oss även tillbaka till den ursprungliga balansen mellan den feminina energin och den ursprungliga kärleksfulla maskulina energin som sedan länge varit blockerad och ersatt av en annan maskulin energi men som nu är dags att komma tillbaka till oss människor här på jorden för att vi ska få vara i vårt autentiska jag och bli fria våra symptom.

Varmt välkommen att höra av dig <3 /Åsa Bergström

 

Crister Widengren, medium och Reiki masterCrister-Hela-Dig

Välkomna nya som gamla kunder. Jag är certifierat medium och Reiki master. Jag utför bland annat Reiki healing och Reading med mera. Jag anordnar även inre hälsoresor till Indien i november och februari. På min hemsida www.cristerheladig.com kan du se vad jag gör mer för spännande saker.

Med vänlig hälsning, Crister Widengren

CRISTER HELA DIG AB
Din Inre Hälsoresa DIH
Lokmakargatan 5
931 54 Skellefteå
Mobil: 070-835 82 01
E-post: info@cristerheladig.com
Hemsida: www.cristerheladig.com
Hemsida: www.dininrehalsoresa.se
Medlem i Reiki Förbundet, Certifierad Medium Reiki Master

Certifierad pedagog och diplomerad terapeut i Reference Point Therapy.

Finns för behandling i lokal i Stockholm. Behandlar även centralt i Skellefteå och via Skype.

Tel: 070-302 48 69

E-post: info@asabergstrom.com

Hemsida: http://www.asabergstrom.com

Erbjuder: Behandling i Reference Point Therapy (RPT).

RPT är en helt ny alternativmetod baserad på vetenskaplig forskning som revolutionerar healing och personlig utveckling. Metoden ger dig supereffektiva verktyg för personlig utveckling och till att bli fri från trauman, själsliga, känslomässiga och mentala blockeringar samt de allra flesta fysiska symptom. Resultaten är snabba, permanenta och mätbara!

Hitta tillbaka till ditt verkliga, autentiska jag. Den du är tänkt att vara!